2 gün önce s23 aldim qr kodu okumuyor ayni sorunu yaşayan var mi kamerayi sifirladim düzelmedi View Post
2 gün önce s23 aldim qr kodu okumuyor ayni sorunu yaşayan var mi kamerayi sifirladim düzelmedi View Post
S23 aldım 1 hafta oluyor yapmadığım ayar bakmadığım forum kalmadı ama sorun devam ediyor bulanık çekiyor net değil bilhassa kişi fotoğraf lari s10... View Post
Yeni almış olduğum s20fe cihazda kamera ile gece çekimi yaparken beyaz leke sorunu oluşuyor. Bu normal birşey mi? View Post
Oyun oynarken ekranın sağında mavi çizgi animasyon oluşuyor bunun sebebini bilen var mıEn sağda çıkan mavi çizgiden bahsediyorum View Post
elimde GT-I9190 ve GT-I8190 modelli iki chaz var. ancak şarj etmeme rağmen açılmıyorlar. ikisini de şarj ettim. I8190 modelli telefonu birkaç ay önce... View Post
Rehberdeki kişileri siliyorum tekrar yükleniyor nasıl düzeltebilirim View Post
Calculator güncellemesinde one uı 6X yazıyor View Post
Samsung galaxy s23 plus kablolu kulaklıktan ses cok az geliyor. Kulaklığı bilgisayarimda test ettim ve sıkıntı olmadığını gördüm. Telefon için ne... View Post
Herkesin telefonu 2 gun gidiyormuş sarji, butun gun isteyim zaten kullanmiyorum teli bu sarj neden bitiyor ? View Post
Merhaba, samsung notes normalde microsoft storeda gözüküyor ancak bilgisayara indirilmiyor? Bu nası halledilebilir acaba View Post
User | Likes Count |
---|---|
285 | |
201 | |
175 | |
163 | |
132 |
User | Count |
---|---|
71 | |
27 | |
21 | |