Bir zamanlar koyu renkli stock duvar kağıtları kullabırdım S20 Ultradaki S23'lerdeki iPhonelerdeki koyu temaları kullanırdım 13 Prodaki ışıklı... View Post
Bir zamanlar koyu renkli stock duvar kağıtları kullabırdım S20 Ultradaki S23'lerdeki iPhonelerdeki koyu temaları kullanırdım 13 Prodaki ışıklı... View Post
Dün telefon elimden düştü ilk sim okumadi sonra parmak izi sensörü çalışmayı bıraktı. Sim tepsisini çıkar tak yaptım sonrada parma izini sürekli silip... View Post
Samsung s25 ultra sıfır aldım pubgmobile de kasma sorunu bir türlü geçmiyor bütün ayarları denedim hiç biri olmadı 120 fps almak imkansız çözen varsa... View Post
Güç tasarrufu bu ayarlar ile kullansam zararlı olurmu bataryaya ve oyunlarda Hareket pürüzsüzlüğünü Standart olarak ayarla kapatsam View Post
Benimle lütfen iletişime geçin bazı sorular sormam gerek! View Post
Son güncellemeden sonra telefonun ekranın üst kısmı aşırı ısınmaya başladı? View Post
son güvenlik güncellemesinden sonra telefon fazla ısınmaya ve şarjının çabuk bitmesine neden oldu format atmadan çözüm önerisi olan varmı yadabaynı... View Post
1 yil 3 AY oldu s24 fe alali 570 PİL döngüsü PİL sagligi 100 accu battery de 98 daha sarj ise yogun kullanımda [oyun haric] 6.5 7 saat az kullansan 15... View Post
Kullanan var mı acaba eSim, varsa deneyimler nasıl? Anladığım kadarıyla cihaz çalınması olayına kökten çözüm getiriyor cihazı çalan sıfırlasa dahi... View Post
Bu galaxy de siradanlasmis berbat tasarim.Birakin artık bu tasarımı. Hiç mi geometri bilginiz yok.az goze hos gelen bir sey secin yeter ertik.S10... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1542 | |
| 1043 | |
| 959 | |
| 859 | |
| 851 |
| User | Count |
|---|---|
| 38 | |
| 28 | |
| 27 | |