çözemedim View Post
çözemedim View Post
S20 fe sd için Android 14 durumu ne durumda bilgisi olan var mı View Post
Samsung'un One UI 6.0 beta programları şu anda bazı Galaxy telefonları için mevcut. Galaxy S23 sahipleri, Android 14 ve One UI 6.0'ın... View Post
1 AYLIK SIFIR S20FE DE HAYALET EKRAN BAŞLADI NE YAPMAM LAZIM BARİ 1 YIL DAYANSAYDI View Post
Şuan s22 ultrayı kullanıyor bana göre elime tam oldu, ben iri biriyim ve çok ama çok seri ve hızlı 12gb Ram normal birçok işlemi kasmadan donmadan... View Post
Telefonla birlikte gelen mc afee gerçekten işe yarıyor mu virüs bulma konusunda başarılı mı çünkü tarama yaptırıyorum 1 dk bile sürmüyor nasıl bu... View Post
Merhaba sayın samsung ailesi google dan bir akne ilacı hakkında bilgi alacaktım sonu com tr ile biten bir eczane sitesinin linkine tıklayınca ilac ile... View Post
Galaxy S23 Ultra telefonuma One UI 6.0 Beta 5 kurdum. Güncelleme şu değişikleri içeriyor: Animasyon kalitesi ve animasyon hızı artırıldı. Animasyon... View Post
Yurtdışı s23 ultra kullanıyorum oldu ki arıza sebebinde samsung resmi sitesinde 2 sene garantili olarak görünüyor ama samsung Türkiye kabul etmiyor... View Post
Türkçe gelsin artık. SAĞIR'IM KONUŞMUYORUM banka vs trendyolu getiri uygulaması sipariş vermek için 0850 sürekli aradı bıktım mesaj falan yok... View Post