S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Beta programına nasıl katılırım View Post
Ziraat bankası ile ödeme yapmak istediğimde ödeme için gerekli kod gelmiyor View Post
Merhabalar bu sorunu yaşayıp çözümünü bilen dostlara ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz 😁 View Post
Arkadaşlar az önce kapatma tuşu birden gitti nedense çalışmıyor telefonu çift tıklayarak açıp kapatıyorum S24U cihaz View Post
Arkadaşlar haberlerde gördüm galiba 3 ay taksit gelmiş sıfır 20 bin lira üstü fiyatı telefonlar için. Yani biz şuan mediamarkta teknosaya gidip 3 ay... View Post
Aralık güncellemesi olacak mı bilgisi olan var mı View Post
Cihazım S23 samsungda yabancı bir uygulama kullanmadan uygulama kilitleme yapabilir miyim? Parmak izi, face id, şifre vs kullanarak giriş... View Post
Resimde görüldüğü gibi yapay zeka işareti çıkmıyor internette Galaxy Al özelliklerine bakarken **bleep** ettim benim gibi sorun yaşayan Varmı bu... View Post
Always on display de kendi hafizasinda bulunan saat stilleri olurdu ve duzenleme secenekleri olurdu. Şimdi baktigimda o seceneklerin hicbiri yok.... View Post
User | Likes Count |
---|---|
731 | |
618 | |
530 | |
457 |