Telefon s24 fe pil tüketimi aşırı fazla geldi muhtemelen bu arka plandaki uygulamalar yüzünden ne yapmam gerekir acil yardım eder... View Post
Telefon s24 fe pil tüketimi aşırı fazla geldi muhtemelen bu arka plandaki uygulamalar yüzünden ne yapmam gerekir acil yardım eder... View Post
Samsung s23 model telefonumda ekran iç filmi yanığı sorunu yaşıyorum. Cihazın ekranı garanti devam ederken yaklaşık 6 ay önce değişti, ancak sorun... View Post
Merhabalar 16.07.2025 Oled Yandı Üst Panelde İzler Saat Wifi Şaej Göstergisi İzleri Mevcuttu Garantisi Devam Ederken Değişti Ancak Şuan Tekrar Aynı... View Post
Arkadaşlar Önereceğiniz orijinal sarj adaptörü varmı. Telofon S23fe. Orijinalini kayıp ettim. View Post
Tüm İslam Aleminin Müslümanların Miraç Gecesi Mübarek Olsun İnşALLAH Burada Bulunan Herkese Hepinize Hayırlı Kandiller Dilerim ALLAH Bu Gecede Edilen... View Post
Az önce açtım kurulumunu yaptım ve One UI 8 i yükledim cidden çok güzel tabletmiş umarım uzun ömürlü olur 😊 View Post
watch 7 yi telefondan ters sarj yapabiliyormuyum View Post
s24 fe şarj ettikten sonra çıkardığım zaman nem veya yabancı madde algılandı uyarısı aldım bir gün geçtikten sonra hızlı şarj çalışmıyor. Evde Samsung... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1781 | |
| 1740 | |
| 508 | |
| 406 | |
| 395 |