Arkadaşlar s25 ultra cihazım son günlerde çok ısınıyor hemde ısırdığında daha önce parlaklığı düşünmezdim. Şimdi parlaklık düşüyor. Sebebini bilen... View Post
Arkadaşlar s25 ultra cihazım son günlerde çok ısınıyor hemde ısırdığında daha önce parlaklığı düşünmezdim. Şimdi parlaklık düşüyor. Sebebini bilen... View Post
Galeride birşeyi sözcükle ararken yazdığım şeyde anne, baba, oğul gibi kelimeler olunca ekrana galerideki kişiler çıkıyor ve hangisi anne kişisi diye... View Post
Verilerimin eşitlenemediğini çünkü samsung account güncel değil diyor ama güncel bu hata nasıl geçer View Post
Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Gelen çağrıları kaydetmek için telefonlarımızda bir özellik bulunuyor mu? Bulunuyor ise nasıl aktif edebilirim.... View Post
Herkese günaydın, Samsung Pass uygulamasinda kayıtlı şifreleri samsung tarayıcıda kullanabiliyorum , klavyede üst bölümde kullanıcı bilgilerim... View Post
Arkadaşlar 30 40k arası bi telefon lazım da en mantıklısı ne olabilir View Post
Arkadaşlar s23 ultra kullanmaktayım model yükseltip s26 ultramı geçmeliyim yoksa s23 ultranın yanına YD 16 pro max mı alayım cift cihaz kullanirim... View Post
Arkadaşlar s25 fe aldık kurduk kamera açılınca tlf kapanıyor. View Post
Valla güncelleme de gelmedi hala şarj pil sorunu sıkıntı nar gibi oluyor telefon alev gibi korkuyorum elektrik çarpar diye samsung alma pişman olursun... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1815 | |
| 1596 | |
| 506 | |
| 406 | |
| 394 |