Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Buds3 ve pro modeline güncelleme geldi. Gelen güncelleme bluetooth ve ses kalitesinin iyileştiğini belirtiyor. View Post
evet arkadaşlar 2023 ten bu yana s22 kullanıyorum telefon sarjda googlede yandex ceviri acik bir yandan goruntulu whatsaap konusuyorum telefon... View Post
Bu sorunu yaşıyorum düzelmiyor View Post
Bataryanın durumu böyle 3 günde bir şarj ediyorum 🥰 View Post
Navigasyon tuşları yerine kaydırma hareketlerini kullandığımda Quick panel açıkken anayasaya dönemiyorum yukarı doğru kaydırınca hiçbir şey olmuyor... View Post
Cihazı 2 haftadır kullanıyorum çalıştığım için çok aktif bi kullanımım olmuyor gün sonunda genellikle %30 - %40lık bir şarjla eve dönüyorum ve... View Post
Samsung Qualcomm, çiplerindeki açığı kullanarak Android telefonların hedef alındığını doğruladı. Qualcomm, hackerların bazı Android... View Post
Güncelleme ile ilgili haber gördüm merak ettim one uı 7 Güncellemesini View Post
Arkadaşlar merhaba Galaxy s24 Ultra şebeke sorunu çeken var mı acaba Bilgi verirseniz memnun olurum Kronik bir şey mi yoksa yazılımsal bir hata mı var View Post
Selamlar. Genel olarak bir telefon aksesuarcıya gidiyorsun her yer iPhone abi. Kılıfçıya soruyorsun iPhone olmasa kapatırız biz diyor. Çeşit çeşit... View Post
User | Likes Count |
---|---|
696 | |
570 | |
418 | |
392 | |
381 |