Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
S23 ultraya beya güncellemesi gelicekmi acaba? View Post
Selamunaleykum 4 yıldır S10+ kullanıyorum Spigen Tough Armor ve Ekran koruyucu aldığımdan beri sürekli takılı artık ekran koruyucusuz kullansam... View Post
Evet telefonu 3 gün önce aldım zamanla daha iyi olacaktır umarım yüzde 49 sarj var hala bu 3 gün içinde yoğun kullanıyorum telefonu test amaçlı güzel... View Post
Bu sıcaklık problemi nasıl düzeltilir oyundan sonra elim yanıyor ve şarj hızlıca akıyor ne yapılabilir telefon s24 plus View Post
CİHAZIN BU KADAR PİL TÜKETMESİ NORMAL Mİ CİHAZ S24 ULTRA CİHAZI 1 AY ÖNCE KAPALI KUTU OLARAK ALDIM ANCAK ŞARJI 1 GÜNÜ BIRAK 4 SAAT BİLE DAYANMIYOR... View Post
Dışarı çıkıp mobil veri kullanmayalım eriyor batarya... Cihaz s23 View Post
s24 one ui 7 yazılım güncellemesi ne zaman alacak View Post
düz s24 şarjı hiç gitmiyor neredeyse.3 ila 5 saat arası ekran süresi verıyor gelen güncellemelerle düzelir mi sizce veya benim telefonda mı bir sorun... View Post
User | Likes Count |
---|---|
691 | |
591 | |
424 | |
392 | |
373 |