Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Sadece youtube açarak aşırı ısınması artık can sıkmaya başladı çözüm önerisi olan var mı (youtube u sifirlama yeniden indirme yaptım ama geçmedi) View Post
Merhaba telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Pil korumayı yüzde 80 olarak ayarladım. Değerler sizce nasıl? Önceki telefonuma göre bana az çabuk... View Post
türkiyede güncelleme almicak csc yapın geçin View Post
Qhd ve 120hz olarak kullanıyorum ekranını. Mobil veri WiFi karışık şekilde kullandım. Koyu mod açık değil. Açık moda kullanıyorum. Evden çıkarken şarj... View Post
Arkadaşlar boşuna umutlanmayın gelmeyecek View Post
Güncelleme sonrasında zoom arası geçişler daha iyi hâle geldi mi çünkü one ui 6.1 de zoom geçişleri takılıyordu biraz. View Post
Fazla ısındığı için kılıfsız kullanılmıyor. Kılıfsız kullanınca telefonun kenarları insanın elini kesiyor. View Post
Teste girmemiş bugün. Acaba o gün bugün mü😄? View Post
Sayın Samsung Yetkilileri Sm-S721B kodlu bir telefon çıkarmıştınız eylül ayında güncelleme vermeyi düşünüyormusunuz artık 😴🧐🧐 View Post
S21 fe exynos olan bugün gelir mi ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1524 | |
1424 | |
1266 | |
903 | |
801 |
User | Count |
---|---|
48 | |
44 | |