Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
This video is currently being processed. Please try again in a few minutes. View Post
Merhaba s24u kullanıyorum interaktif duvar kağıtları çok güzel kilit ekranındayken açınca efektli ana ekranın gelmesi falan bu tarz duvar kağıtlarını... View Post
Telefonu samsung mağzasından aldım 1.5 hafta oldu ve fps oyunlarını daha deneyemedim nedeni ise jiroskop açık ve kapalı halde de oynadığım da ekran da... View Post
Ekran sürem neredeyse 4 saate kadar düştü Bluetooth, konum kapalı olmasına rağmen neden öyle oluyor acaba (mobil veri açık) View Post
Bunların güncel linklerini indirdiğimde ve wallpaper uygulamasından seçtiğimde olmuyor önbellek temizlensinmi diyor çözümünü bilen varmı View Post
Eğer süpürge sesi açarsanız ve sesi max yaparsanız telefonun hoperlörlerinden hava çıkıyo baya baya bu sıkıntı yaratır mı bilmem ama denemek isteyen... View Post
Bölünmüş ekran ayarlarımı bzodum ve duzeltemiyorum. Son kullanılanlar tuşuna basılı tutunca yüzen ekran oluyordu bölünmüş ekran oluyor ayarlarını da... View Post
S23 için kaliteli, hissiyatı güzel silikon kılıf nereden bulabilirim? Daha önce almış arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim View Post
Olmadı arkadaşlar maalesef s21 fe g990bnin yazılımı uymadı bir türlü g990b2 modeline eux romunu indirmekle kaldım ama kurulu dursun güncellemeler... View Post
AOD TUTARSIZLIK NİYE BÖYLE NOW BAR BAŞKA YERE KAYIYOR TAM ORTADA DURMUYOR SAAT BAŞKA YERE HAYLA Bİ DÜZELTMEDİLER View Post
User | Likes Count |
---|---|
1411 | |
1311 | |
1278 | |
1044 | |
1017 |
User | Count |
---|---|
43 | |
37 | |
32 | |