Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
https://youtu.be/CaV_4MCqcwU View Post
S23 ultra fps drop yiyor 120 acmama rağmen pubg ve carx street gibi oyunu da kaldirmiyorsa neye yariyor bu b View Post
Samsungun sitesinde android 15e kadar alacağı yazıyor şöyle; Ve Caner s21fe eski bir gönderisinde demiş ki majör sürümü 6.1 ile g olucak 7.1 ile... View Post
Tüm S25 modellerinde Snapdragon elite kullanma ihtimali var mı samsungun öyle Bi söylenti var. Eğer öyle olursa S25 veya s25+ daha iyi satıs... View Post
Galaxy s24 ultra kullanıyorum ama yazılım hala One uı 6.1 güncelleme Manuel olarak yapmaya çalışıyorum güncel diyor güncelle seçeneği vermiyor one uı... View Post
uygun yollu teleskop veya teleskopik lens önerme şansınız var mı acaba View Post
Merhaba arkadaşlar yakında yeni bir telefon alacağım. A serisi den S serisi ye geçeceğim çünkü A serisi çok kullandım çok fazla bir özelliği yok.... View Post
Sizce Now Bar Dinamik Ada Kadar İşlevsel Olucakmı View Post
2 hafta önce S24Fe satın aldım, 2 haftadır çok iyi ekran süreleri alıyordum çok memnundum telefondan, fakat bu sabah telefonuma 370 mb civarı bir... View Post
User | Likes Count |
---|---|
988 | |
625 | |
552 | |
482 | |
446 |