Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Bu nedir Allah aşkına ya Çok b@ktan bir guncelleme a. View Post
Telefon gece kendini otomatik güncellemiş One UI 7 ye sinirlerim bozuldu. Sürekli ertele ertele yapmıştım. B*k gibi pil süresi de cabası. AI kısmında... View Post
Kullanan arkadaşlar S25 Ultra pil kullanımı ne alemdesiniz pilin azalma hızı bana bi tuhaf geldi. Normal mi değil mi çözemedim bi kaç kullanıcının... View Post
Herkese iyi günler, onlarca kırılmaz cam denedim hepsi parmak izinde sıkıntı yaratıyordu, sonunda hiçbir sorun yaratmayan bi ürün buldum Sunix marka... View Post
Merhabalar one ui güncellemesi geldikten sonra talk back ve ekran büyütecim yanlış ve kusurlu çalışmaya başladı . Alt tarafa arama çubuğu gwlmiş... View Post
Son guncellemeden sonra pil tuketimi artan kullanicilarin denemesi gereken ayar cihaz ayarlarinda baglanti ayarlari icerisinde mobil aglarda sebeke... View Post
OJM bölgesinde yeniden teste girdi. Sadece 19 ülkede One UI 7 var. View Post
Selâmün Aleyküm Dostlar.Samsung telefonumun klavyesi bana dar geliyor.Yazarken harfler küçük olduğu için yanlış yazdığımdan silmem gerekiyor.Boşluğu... View Post
Merhaba, s25 e mayıs güncellemesi geldi 670 mb bu güncellemenin içeriği nedir hani pil ve kamerayı düzeltir mi? View Post
S23 son güncelleme ile Quick star karıştı eski haline nasil dönerim View Post
User | Likes Count |
---|---|
1465 | |
1330 | |
910 | |
803 | |
710 |
User | Count |
---|---|
46 | |
45 | |