One ui 6.0 için csc yi değişicem yardımcı olabilcek varmı aykut şahin diyolar başkan görüyosan bu postu derdimize derman ol🤣 View Post
One ui 6.0 için csc yi değişicem yardımcı olabilcek varmı aykut şahin diyolar başkan görüyosan bu postu derdimize derman ol🤣 View Post
Android 14 yüklenmesinie rağmen Google play sistem güncellemesi 1 Temmuz 2023 tarihli görünüyor. Güncelleme yapmıyor. Düzeltebilen var mı. View Post
Telefonumu alalı 1 ay olmadı. Çok güzel uzak çekimler yaptım. Fakat şimdi uzak çekimleri yakınlaştırma ile çekemiyorum. Hep bulanık. Nedeni ne... View Post
Bildiğiniz Gibi iPhone da olan bir özellikHem video çekip hem arka planda müziğin sesi çıksın istiyorsanız çoklu ses özelliğini açmalısınız açtıktan... View Post
Galaxy Z Fold'un dar ve uzun dış ekranı kimilerince beğenilmiyor. Diğer üreticiler gibi daha geniş ekran talebi dile getiriliyor. Görünen o... View Post
Selamlar. S23 ultra telefonumda always on display kapatmak istiyorum gece %20 sarj yiyor. Kapatiyorum kilit ekranini acip kapatinca tekrar bu ozelllik... View Post
Samsung s23 cihazında aşağıda belirttiğim sorun ile karşılaştım, cihazı yeniden başlayınca sorun düzeldi. Navigasyon barı çalışmıyor boş bir suilet... View Post
Selamun aleyküm arkadaşlar s23 ultra flaş bellek okutamıyorum yardımcı olursnz minnettar olurum geliştirici seceneklerden usb açtım biraz kuramadım... View Post
Arkadaşlar merhaba oynadığınız en iyi oyun hangisi ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
459 | |
426 | |
269 | |
203 | |
180 |
User | Count |
---|---|
47 | |
47 | |