One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
İnşallah Türkçeye de sıra gelir de gemini den kurtulurum. Evet gemini yapay zeka konusunda çok ilerde bixby ye göre ama telefonla bir kişiyi... View Post
Galaxy S20 Ultra cihazının ekranı kırıldı ses var görüntü yok ve cihaz İnternete de bağlı samsung cihaz bulma yerinde aktif ama bixby çalışmadığı için... View Post
Benim anlamadığım güncelmiyiz neden çalışmıyo ? Neden telefonlar gösterilmiyo View Post
Bilmediğim bir ayarı mı var acaba? HDR10+ açık. HEVC ve H.264 formatında böyle çekiyor. Ana kamera iyi ancak 3x optik zoom ve geniş açı lenslerine... View Post
Samsung, Eylül 2024'te tanıtılan Galaxy A06 5G'yı Hindistan pazarına getirmek üzere son hazırlıklarını yapıyor. 4 One UI güncellemesi... View Post
Cihazım 1 tb bazı 512 gb Android 15 ve one ul 7 güncellemesi almış ben yazılım güncellemesi kontrol ediyorum ama gelmemiş henüz neden aceba? View Post
Buda değişmiş :) View Post
Merhaba. Telefonum sessizdeyken bile bildirim sesi geliyor ama benim bildirim sesim değil ve gelen bildirim de olmuyor. Normal bildirimler kendi... View Post
Şarj 5 olduktan sonra hızlı bitiyor Şarj 80 den 79 a hızlı düşüyor View Post
Galeri uygulamasindayken telefon komple dondu kapatma tuşu falan hic biri çalışmadı 10 saniye sonra uygulamadan atıp kapandı. Yaşayan var mı? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1841 | |
1123 | |
718 | |
700 | |
569 |
User | Count |
---|---|
35 | |
35 | |
19 | |