1 günlük telefon s21 fe yok hata raporu gönderin falan filan mağdur olan birisi olarak bu kadar iş yoğunluğunda birde bununla uğraş Neden yenisini... View Post
1 günlük telefon s21 fe yok hata raporu gönderin falan filan mağdur olan birisi olarak bu kadar iş yoğunluğunda birde bununla uğraş Neden yenisini... View Post
Tüm yedeklemeler kapalı ama arada bir , kendiliginden yedek almış oluyor 1.5 2 gblik nasıl kapatırım bunu tam manasıyla View Post
Arkadaşlar merhaba bazen s23 cihazımin dokunmatiginin sacmaladigini düşünüyorum. Hızlı yazarken bazen farklı yerlere 2 3 defa dokunuyor. Siz de de... View Post
S10 lite cihazimda konusma sorunu var herhangi bir yan uygulamada tek degil çoğunda goruntulu konusma veya sesle konusma yapicagim zaman kulaklığımı... View Post
Galaxy s22 model cihazınızın sarj kullanım süresı ortalama ne kadar? View Post
S20 fe telefonuma deji batarya alacağım ama s20 fe için yok s20 için var bataryaları aynı mı acaba bilgisi olan var mı? View Post
Merhaba arkadaşlar, Yaşadığım sorun ektedir, garanti kapsamına girer mi? Sorunun sebebi ne olabilir? Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. İyi... View Post
S22 ultra ön cam fiyati nekadar View Post
Arkadaşlar cihazı alalı 3 Hafta oldu şunu diyebilirim sadece instagram WiFi bağlı konum vs kapalı parlaklık %30 sıcaklığı görüyorsunuz ben bir... View Post
S21fe View Post
User | Likes Count |
---|---|
452 | |
337 | |
307 | |
246 | |
234 |
User | Count |
---|---|
64 | |
28 | |