Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
İstersen ses kısma acma bar kısmını iyice kısabilirsin ya merak etme şahin gözümüz varya sahi View Post
Buyurun. View Post
Evet nasıl oluyor hocam yapmadığımız ayar kalmadı Bu süreleri alanlar telefondan hiç ayrılmadan, ekranı kapatmadan bir fiil telefonla mı oynuyor da... View Post
Daha telefon 4 günlük ekran süresi biraz düşük geldi ama yorumlarınızı bekliyorum ayarlar sonda View Post
Merhaba, Son 1 haftadır güncellemeden önce ve sonrası dahil olmak üzere pil tüketiminin aşırı arttığını ve ekran sürem 6-7 saatlerden 3-4 saatlere... View Post
One UI 7'de yükleniyor saat 10'da indirebilirim sonra deneyimlerimi sizler ile paylaşacağım. 😎😍 Cihazı elime aldım... View Post
Samsung'un bu zamana kadar en çok satan telefonu hangisi bilen çıkar mı ? View Post
bu nasıl bir guncellemedir . günde en 3 defa şarja takmaya başladım. oyun oynama da yok. derhal düzeltin View Post
Güncelleme ile yeni sürüm yüklüyorsun, kişilerinde hızlı ulaşmak için favorilere eklediğin kişiler son eklenen kişiler diye uydurdukları bir grubun... View Post
Elimde bir tanese note 10 lite var ve bu cihaz one uı 5.1de kaldı. Bunu 6.1e yada 7ye çıkarabilir miyim hem sistem uygulamalarını güncelleyip hemde... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1488 | |
1330 | |
917 | |
849 | |
709 |
User | Count |
---|---|
53 | |
45 | |
32 | |