One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
S24 css si değiştirip One ui7 kurdum aramaları kaydetme özelliği gelmemiş bunun için ne yapmam lazım acaba bilgisi olan var mı ? Veya önerebileceğiniz... View Post
S25 serisi çıktı. Bizim s24 serileri ne zaman alacak yeni güncellemeleri? View Post
Görüntülü konuşmalarda ve müzik dinlerken ses seviyesi çok düşük View Post
Bir tane çalışan ile konuştum bugün S25 Serisi demo cihazlar muhtemelen pazartesi günü mağazalara gelecek View Post
Bi ara yeni arayüz gelmişti fakat nedense gitti bir daha gelmedi. Toplulukta çoğu kişide var sanırım. View Post
S24fe almayı düsünüyorum ama iphone 13 te almaya butcem var ios un işletim sistemi felan daha çok seviyorum ama yani bilmiyorum View Post
Merhaba arkadaşlar S24 FE now bar gelmiş A54 e de now bar gelir mi? S24 FE A54 parmak izi okuyucu aşağıda duruyor View Post
Yakında betası gelebilir belki yurt dışı fe kullanan var ise betayı takip etsin **bleep** **bleep** View Post
User | Likes Count |
---|---|
2222 | |
1807 | |
626 | |
599 | |
496 |
User | Count |
---|---|
26 | |
25 | |
21 | |