Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Arkadaşım 11 kullanıyor s24fe kullandığım için ıyyy fakir misin diyor ne alaka View Post
S24 fe Android 17.ne zaman gelecek güncelmiyiz.com da yazmıyor View Post
arama kaydetme için önerebileceğiniz bir csc varmi csc değiştirmede telefona bir şey olurmu View Post
Arkdaşalr 1 saat önce apk spotify indirdim aralıksız şarkı dinliyorum test amaçlı ne reklam çıktı ne de şarkı atlama hakkı bitti View Post
Ön kameranın üstü kapalı ekran koruyucu kullanıyorum video ve fotoğraf çekmeden önce siliyorum ekranı ama sanki renkleri soluk ve biraz bulanık... View Post
Bir anda parmak izimi okumamaya başladı. Ekran temiz herhangibir yere düşme mevzusu dahi olmadı ve cam ekran da yok. View Post
Arkadaşlar bildiğiniz üzere yaklaşık 1 1buçuk ay sonra s26 ultra alınır mı yansıma önleyici ekran geleceği gibi kavisli köşelerin gideceği ve kamera... View Post
Rakip markalarla yarışamıyo başta hyper os olmak üzere ios gibi yazılımlardan çok geride ayrıca kilit ekranından ana ekrana geçişler çok rahatsız... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1522 | |
| 1465 | |
| 551 | |
| 515 | |
| 490 |
| User | Count |
|---|---|
| 17 | |
| 11 | |
| 10 | |