Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Arkadaşlar brezilya romundan Türkiye romuna geçtikten sonra dil paketlerinde Türkçe yok. Nasıl indirebilirim View Post
Bu güncelleme meselesine gün vermemesi kullanıcılarını belirsiz bir bekleyişe sürüklemesi olsa olsa ancak gereğinden fazla değer verilen, tututum ve... View Post
Merhaba,Cihazımda Odin aracılığıyla yüklediğim EUX (Avrupa) sürümü One UI 7 yüklü durumda. Ancak CSC kodum hala TUR.Şu anda Türkiye’ye One UI 7 OTA... View Post
Konsept tasarim örnek tir nasıl View Post
Herkeze selam. Benim bi sorum olucaktı. Yaklaşık 2000 görüntü ve 200e yakın video whatsap ile galerimde duruyodu. Ama şuan ne video ne görüntü... View Post
Şarj adaptörü üniversitesi orjinal oldugunu nasıl anlarsınız hepsiburada üzerinden orıgıntekno satıcısından aldım Samsung EP-TA800N Type-C 25W Siyah... View Post
Telefonu tek şarjla 100den sonuna kadar kullanmak mı daha uygun, yoksa 80 20 arası kullanıp ara şarj takviyesiyle mi? Aktif kullandıgım için bu... View Post
Bu hafta gelir mi Güncelleme View Post
Bizzat kendim yaptım bilginize Nasıl olmuş ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1491 | |
1288 | |
1286 | |
1075 | |
1041 |
User | Count |
---|---|
44 | |