Merhaba arkadaslar dun aksamdan beri instagramda mesajlari cevapladim ve dun geceden beri ayni mesajlar surekli olarak tekrar tekrar geliyor. S serisi... View Post
Merhaba arkadaslar dun aksamdan beri instagramda mesajlari cevapladim ve dun geceden beri ayni mesajlar surekli olarak tekrar tekrar geliyor. S serisi... View Post
Arkadaşlar merhabalar Subat 2023 den beridir galaxy s23 kullanmaktayim. Sarj soketi ile alakali garip bir durum yasiyorum. Kendi orjinal kablosunu... View Post
Telefonumu kablosuz şarj yaparken ısınma medyana geliyor. Elektriğe bağlı olan şarj cihazında kısmen daha az ama arabada şarj ederken çok ciddi... View Post
Selamlar Mebers Ailesi👋 Lafı pek uzatmadan hemen size görselleri göstereceğim. Gelebilecek olan özelliklere girmeyeceğim. Çünkü daha önce... View Post
Arkadaşlar detaylı pil bilgisi veren uygulama önerebilir misiniz? Google play yada samsung'un uygulama marketinden,teşekkürler View Post
Bu gün wifi ayarlarında dolaşırken böyle bir şey gördüm openroaming diye bu tam olarak nedir? View Post
Iki cihaz arasinda hangisi mantikli ? View Post
S24 ultrada kavisli ekran olmayacagi bilgisi dogrumu ? View Post
Cihazım(s10e) s serisi olmasına rağmen kasmalar yaşıyorum bunun bataryanın eski olması ile alakası var mıdır pili serviste değiştirtsem kasma ve... View Post
User | Likes Count |
---|---|
423 | |
350 | |
178 | |
159 | |
157 |
User | Count |
---|---|
43 | |
42 | |
40 | |