Batarya sağlığım yüzde 72 View Post
Batarya sağlığım yüzde 72 View Post
Şarj göstergesinin diyer tarafındaki saat göstergesini nasil kaparım cok uğraştım bulamadım hatta saat gitti shshs 6.39 diyor basit bir şey uzun... View Post
Bit Pazarından Aldım Çalışır Durumda Ve Sağlam Sadece Bataryası Ömrü Bitmiş Hemen Kapanıyordu Bugün Yeni Bataryasını Sipariş Verdim... View Post
Sizce nasıl ve tiktok niye bukadae sarj yiyo 1.30 saatte şarjımı neredeyse hiç etti View Post
One UI 8.5 Beta 8 Aralık'ta geliyor Samsung'un One Ul 8.5 Beta sürümünü 8 Aralık'ta yayınlaması bekleniyor. Beta Programı ilk olarak... View Post
Telefonum s23 one ui 7 kullanıyorum mobil veride müzik dinlerken ve sosyal medyada dolanırken aşırı derecede ısınıyor elde tutulmuyor nedeni... View Post
Pil döngüsü telefon 0 dan 100 e doldurulup cikarildiginda sarjdan o sekildemi bir sayi atlar yoksa her sarja takildigindami View Post
Cihazı kullanmamın ikinci günü bugün sabah saat 6 şarjdan çıkardım Nasıl durumu sizce View Post
Ne bilim 30x zoom bence çok az en azından 50x falan yapılsaydı...Bir de pili kötü View Post
28.5k ya geldi kılıf ekran koruyucu kutu fatura 20 ay garanti 512lik View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 24 | |
| 16 | |
| 14 | |
| 14 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1462 | |
| 984 | |