Samsung Galaxy S25 ultra kullanıyorum Sim kartımın daha önce isimiyle oynadım artık ne oldu anlamadım bir hattım sim 1 olarak... View Post
Amiral gemisinde ses 2 aydır teneke gibi tüm SAMSUNG YETKİLİLERİNE MÜHENDİSLERINE TESEKKUR EDIYORUM AYLARCA 8.5 DE DUZELECEK DIYE BEKLETTINIZ SIMDIDE... View Post
Daha cihazı dün aldım ama pil kullanımı çok yüksek gibi geliyor. Böyle olması normal mi, düzelir mi? View Post
Sanırım Samsung kademeli dağıtımda bu listeyi takip ediyor, yani bir modele veriyor sonra en fazla bir gün arayla öbür modellere veriyor. Yani S24... View Post
Samsung unuttu bizi. View Post
Selam arkadaşlar güvenli klasör uygulamadan cıkınca kendını kıtlıyordu onu kaldırmıslar Ekranı kapatmayınca kendını kıtlemıyor her güncelleme... View Post
Android 17 ile beraber instagram story kalitesi sorunu çözülecekmiş bu ne kadar doğru? gerçekten ios kalitesine ulaşabiliyor mu? Bilgisi olan varsa... View Post
Bence cihazlara build-in memc özelliği gelmesi lazım diye düşünüyorum. Bu özelliği kaldırabilicek cihazlar bunlar. Görsel şöleni tamamen zirveye... View Post
Samsung s25 edge kullanıyorum. 11 Mayıs'ta One UI 8.5 güncellemesi sonrası WhatsApp'ta görüntülü görüşme esnasında karşı tarafın sesi çok az... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 495 | |
| 471 | |
| 454 | |
| 446 | |
| 377 |