120hz View Post
Videonun süresini kısaltıyorum ama kaybettiğimde tekrar normal haline dönüyor . Bi süredir oluyor , düzeltilmedi hala View Post
S23 ultra 41 bin tl vereceğime 14 pro max alırım daha iyi S23 ultra 41 bin tl verilmez S serisi pişmanlıktır View Post
5 aylık bir cihaz Android 12 de ekran süresi 6 saat ve üzeri bi süre alırken 13 de ise 5 saat gibi bir süre alıyorum bi kaç defa resetledim herhangi... View Post
Arkadaşlar benim burdan samsung yetkililerine diyeceğim şey şu ki artık yeni bir varsayılan güzel ve iyi bir yazı fontu getirilmesidir. Biliyorsunuz... View Post
Arkadaşlar s21fe cihazımı vererek ben de an itibari ile S23 e geçiş yaptım 👍🏻 View Post
Artık cihazimi değiştirme zamani geldi diye düşünüyorum, S20+ dan S23e geçeceğimPeki sizce düz S23 mü yoksa S23+ mı ?S23+ için ödenecek... View Post
merhaba samsung galaxy s23 kullanıcısıyım telefonumdaki yüklü uygulamaların kendine has bildirim seslerini seçememekteyim. her uygulama telefonun... View Post
Yorumlar bölümünde söyle açık gri olan bir fon varya. 10 15 saniye ekrana dokunmayınca yeşil-gri gibi bir renge dönüyor dokununca eski haline... View Post
User | Likes Count |
---|---|
604 | |
348 | |
329 | |
195 | |
188 |