Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Aşağıda ki tuşları kaldırmanın bir yolu var mı çok rahatsız ediyor View Post
Belli bir süre normal kullandım 4 5 saat pil ömrü sunuyor ekran açıkken instagram var aktif kullanıyordum ram plus kapalı konum ve Bluetooth sürekli... View Post
Güncelleme yaptığımdan beri telefonum aşırı ısınıyor ve şarjım çok hızlı bitiyor. Normalde günde 1 kere şarja takıyorum ama artık 2 3 kere takmak... View Post
Bildirim paneli kilit ekranı birbirine girdi😅 tek seferlik kalp krizi😅 elimdeyken ekran yanıp sönmeye başlamıştı View Post
S24fe telefonum ve telefonum şarzdayken kablosu aşırı ısınıyor elde tutulamayaçak kadar ve kablonda ezik yaralanma yok başka yaşayan versa bi yardım... View Post
Arkadaşlar buds3 pro yeni aldım ilk günün gecesi ama sarji su gibi gidiyor nedeni nedir sizde de öyle mi? View Post
Samsung s25 kamerada belge fotograf çekimlerinde bulanıklık yaşayan varmı View Post
Şuan bunu dinliyorum acayip sardı 😄 View Post
Lense ışık vurduğu zaman ön kameramda böyle bir şey çıkıyor, arka kameramda yok. Ekran koruyucu da kullanmıyorum. View Post
Arkadaşlar ayarlardan açmış olsam NFC hiçbir şekilde kartı okumuyor başka uygulamadan deniyorum bankalardan hiçbir şekilde okumuyor Sizce bunun... View Post
Subject | Likes |
---|---|
29 | |
27 | |
25 | |
24 | |
21 |
User | Likes Count |
---|---|
1572 | |
1186 | |
794 | |