Sim kartında benim 5G yazıyor Ve telefon destekliyor Eğer başkasının Telefonu 5G destekleyip Sim kartında 4.5 G yazıyorsa 5G yazmıyorsa kullanamazmı View Post
Sim kartında benim 5G yazıyor Ve telefon destekliyor Eğer başkasının Telefonu 5G destekleyip Sim kartında 4.5 G yazıyorsa 5G yazmıyorsa kullanamazmı View Post
%100 WiFi kullanımı Ekran HD ayarında Parlaklık maksimum %40120Hz NASIL SİZCE??? VE BAZI... View Post
Galaxy S26 ile gelen Galaxy AI özelliklerinden biri olan “metinle görüntü düzenleme” özelliği, S21 serisine kadar destek alacak ve bazı A serisi... View Post
WhatsApp instagram ve YouTube aşırı pil tüketiyor View Post
Arkadaslar s24 plustan s25 plus a 26 bin farkla gecmeye degermi View Post
Gemini Galaxy S26 serisiyle birlikte Android uygulamalarını sizin yerinize kontrol edebileceği ekran otomasyonu özelliğini başlattı 🔹 Artık... View Post
Bir şey fârk ettim, bilmiyorum siz de fârk ettiniz mi. Bizim milletin büyük bir kısmı %90 telefonlarını özelleştirmiyor. Örneğin Nova Launcher,... View Post
Selamlar herkese, Sorum Şu: Neden Kernel Yerinde Sayıyor? Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz üzere, Android sürümüm 16 olmasına rağmen Kernel... View Post
Merhabalar galaxy s23 cihazımda pil sağlığı göremiyorum, nereden bulabilirim. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1548 | |
| 1085 | |
| 835 | |
| 821 | |
| 771 |
| User | Count |
|---|---|
| 36 | |
| 24 | |
| 23 | |