Bu özelliği kullanabilirmiyiz? Nasıl?Ne işe yarıyor?Nerelerde kullanılabilir?Bilen birisi anlatabilir mi? View Post
Bu özelliği kullanabilirmiyiz? Nasıl?Ne işe yarıyor?Nerelerde kullanılabilir?Bilen birisi anlatabilir mi? View Post
Yarın güncellemeyi alıyoruz. Öğlen civarlarında dağıtılması bekliyoruz. View Post
Baktım gelmiyor gittim kendim güncellemeyi yükledim View Post
Ana kamera ve expert raw ile çektiğin objelerin rengi doğal (orijinal) degil. Çok kötü çekiyor. Aynı durumu yaşayan var mı. S22 oui6... View Post
Bildirim panelini çekince WiFi simgesinin solunda yanında bir işaret çıkıyor daha önce yoktu ne olduğunu bilen var mı View Post
S23 ultrada karanlık modda samsung klavye üzerindeki kısa yok bölümü beyaz halkalar içinde okunmaz hale geliyor ve karanlık modda klavye tema rengi... View Post
Beyler bende şuan işleme hızı kapalı zaten optimizde kalması öneriliyor açarsam optimize olucak açıp optimizedemi kalması lazım yoksa kapalımı kalsın... View Post
herkese Merhaba S23U alalı tam 1 ay oldu genel olarak full tiktok ve instagram kullanıyorum ekran parlaklığım sürekli çok kısık daha hiç yarı... View Post
Arkadaşlar bu vakte kadar Ui 6 beklemekten usanmış olmamla beraber Yarışmadan çekiliyorum. Mücadeleye devam eden Arkadaşlara başarılar diliyorum View Post
User | Count |
---|---|
47 | |
44 | |
43 | |
40 | |
33 |