Arkadaşlar 24 fe ye hemen geleceğini düşünmüyorum da zaten 24 24+ 24Ultra kullanan arkadaşlar güncellemeyi alan yok mu ya harbiden ben bugün gelir... View Post
Arkadaşlar 24 fe ye hemen geleceğini düşünmüyorum da zaten 24 24+ 24Ultra kullanan arkadaşlar güncellemeyi alan yok mu ya harbiden ben bugün gelir... View Post
8.5'de gelmis bu base S25'e, buyutunce kilit ekraninda geri buyuk kalmasi lazip kapatip acinca ama niyeyse benim S25 FE'mde olmuyor. Ayar... View Post
Bildiğiniz gibi bugün beta testleri başladı. Ayrıca android 17 de bugün tanıtıldı. One UI 9 android 17 temelinde mi olacak bilginiz var mı? View Post
Membersta gördüğüm kadarıyla S24FE modelinde pil sağlığı gözükürken benim S24+ telefonumda gözükmüyor. Dataları karıştırdığımda veriler falan... View Post
Kaç gb boşta ram kullanımınız var dün bir temizledim 4.8Gb boş gösterdi şaşırdım rekor herhalde 😂 View Post
galerimde herhangi bir vidoda bu tuslara basinca assagidaki gorselde oldugu gibi donup kaliyor View Post
Arkadaşlar merhaba ekran kilitliyken kontrol merkezinin açılmasını istemiyorum nasıl yapabilirim View Post
Merhaba, Samsung Galaxy S24 FE cihazımı satın aldığım ilk günden beri ciddi ısınma problemi yaşamaktayım. Özellikle normal telefon görüşmelerinde... View Post
ONEUİ 9 Beta Almanya Birleşik Krallık Güney Kore'de yayında.! View Post
Kafayı yedi one 8.5 geldikten sonra mılete benım nıye bozuluyor zaten one uı 8.5 almamış cıhazım kac gundur boyle View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 506 | |
| 462 | |
| 461 | |
| 414 | |
| 365 |