Herkes csc değiştiriyor sanırım samsung türkiye romu çıkartmasada olur artık bir anlamı kalmadı bence View Post
Herkes csc değiştiriyor sanırım samsung türkiye romu çıkartmasada olur artık bir anlamı kalmadı bence View Post
ONE UI 5.1 de varmıydı bilmiyorum ama ONE UI 6 ile 120 fps ekran kaydı alıyor View Post
Instagram hikayeye kaliteli video atma bozmadan atma taktigi 4k nedir telefon s21 fe View Post
Seneye s23 te bizim gibi geç alacak güncellemeyi aynısını S21 e de yaptılar saçma bir düzen sonuçta bu cihazlar amiral gemisi önceliği olması lazım... View Post
Arkadaşlar sizlere s22 android 14 de 2 günlük deneyimlerimi anlatmak istiyorum tekrardan. Baştan söyleyim 13 den 14e geçiş olmamiş bu olsa olsa... View Post
Keske s22 samsung almasaydim yani neden guncelleme gelmez anlamam yani View Post
S22 cihazın şarjı çok hızlı bitiyor 4 ay oldu cihazı alalı 3 kere servise gittim şarj sorunu için her seferinde bir şey yok diyip gönderdiler 3.5 4... View Post
S22 Youtube de problemler var başka yaşayan oldumu veya çözümü varmıdır ? View Post
Yeni pil göstergesinde tam dolum sonrası pil kullanım süresini göstermiyor. Resmen kaldığı yerden devam ediyor. Ekranın kapalı kalma süresi de... View Post
User | Likes Count |
---|---|
401 | |
368 | |
181 | |
169 | |
157 |
User | Count |
---|---|
42 | |
40 | |
38 | |