Beyler iyi durumda mı kasma donma bug varmi View Post
%55şarj ile 4saati zor görüyordum, gereksiz sistem uygulamalarını silince ciddi anlamda azaldı. Tabi uçak modunda kullanmanında %4 5 etkisi var ama... View Post
Arkadaşlar benim telefon s24fe normalde ben uygulamaları bir arada Yani klasör halinde kullanıyorum öyle 3,4 tane klasör var bi değişiklik olsun diye... View Post
s23 ün pil suresi inanilmaz kısaldı 4 saat alıyorum bazen cihazi resetledigim bir cok ayari kapattigim halde gerçekten samsungun bunu planli eskitme... View Post
Kilit Ekranıkilit ekranından ana ekrana geçerken animasyon eklerlermi çünkü çat diye geçiş yapıyor ve daha fazla kişiselleştirme gelirmi View Post
Arkadaşlar yarın veya cmt demiştim ama 1 2 saat sonra 8.5 yüklüyom dosya elime erken geçti View Post
Sabahki olaydan sonra bazı çektiğim fotoğraflar aşağıdaki gibi çıkmış umarım **bleep** bir hata falandır. Sizce neden olmuştur bu? Sabah... View Post
Arkadaşlar, yarın veya cumartesi elime bu yapının dosyası geçecek ve ben de One UI 8.5 yükleyeceğim ve yeniliklere bakacağım. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1538 | |
| 647 | |
| 464 | |
| 408 | |
| 398 |
| User | Count |
|---|---|
| 19 | |
| 10 | |
| 9 | |