Sorun neyden kaynaklıdır View Post
Sorun neyden kaynaklıdır View Post
**bleep** Pil durumlarını görelim sizinkiler nasıl View Post
Artık sinirlerim bozuldu samsung yetkilileri düzeltin şunu pil sağlığı 100 sadece tiktok whatsap instagram birazda oyun oynuyorum 5 saati zor görüyor... View Post
Selamlar. Mambers üyeleri. Telefon S25 ultra ana ekranda novbar sistemi gayet normal çalışmakta. Fakat kilit ekranına arada bir gelmekte. Önceden... View Post
Arkadaşlar, şimdi ben beyaz arka planı olan bir sayfada ders anlatıp ekran kaydı alıyorum. Ekran kaydını aldıktan sonra videoyu açıyorum ve beyaz olan... View Post
Değerli Samsung, İlk kulaklığımı ses patlaması kaynaklı garantiye gönderdim. İlk göndermiş olduğum kulaklığımda böyle bir arıza yokdu. Ankara BDH... View Post
Adamlar neredeyse 8000 Mah çıkacak bizim Samsung Hala 5 de takla takıyor böyle giderse kendi sonunu getirecek insan buna 5.500 ekler Bir cihaz da en... View Post
Apple, kendi yapay zekâ çalışmalarındaki yetersizlikleri dolaylı biçimde kabul edercesine, bu yıl içinde yenilenen Siri’ye Google Gemini tabanlı bir... View Post
S24 Ultra kullanıyorum. Instagram hikaye paylaşımlarında fotoğraf ve videolar kameranin çektiğinden çok solgun çıkıyor. Evet sorun HDR+ ama bir... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1897 | |
| 1638 | |
| 519 | |
| 411 | |
| 350 |
| User | Count |
|---|---|
| 17 | |
| 17 | |
| 11 | |