Merhabalar, dün iPhone Air'dan S26 Ultra'ya geçtim. Gerçekten şu ana kadar çok memnunum ve bu telefon çok daha eğlenceli. Bilmiyorum, benimle... View Post
Merhabalar, dün iPhone Air'dan S26 Ultra'ya geçtim. Gerçekten şu ana kadar çok memnunum ve bu telefon çok daha eğlenceli. Bilmiyorum, benimle... View Post
Bu güncelleme Hani bugün geliyordu hala yok ortalıkta🙂 View Post
Pili 50 dereceye getirdim pubg denedim gene kısmadı View Post
Herkese iyi günler Yeni gelen güncellemenin tüm yeniliklerini nerden bulabilirim View Post
Samsung S21 ve s25 e kadar olan telefonlarına 1 günde güncelleme yapamayacak kadar basit ve sıradan bir marka. Apple 11 den 16 ya kadar tüm iPhone... View Post
One uı 8.5 güncellemesinden sonra pubg kasmaya başladı rezalet bir güncelleme View Post
Arkadaşlar merhaba, Samsung S25 Ultra kamera titremesi ile ilgili sorun yaşayan var mı? View Post
Arkadaşlar yapay zekaya sorduğum zaman gpt ya da gemini farketmez güncellemenin s24 serisine geldiğini Türkiyede başladığını söylüyor alan var mı... View Post
S23 ultra and 15 one uı 8.0 Samsung mesajlar uygulamasını yuklemeye calisiyorum uygulamayı goremedim. Google mesajlar kullanmak istemiyorum arayuzu... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 550 | |
| 469 | |
| 400 | |
| 387 | |
| 344 |