Daha öncesinde kilit ekranında now bar gözüküyordu hatta işte iyi akşamlar geç oldu gibisinden de gözüküyordu fakat güncellemeden sonra kalktı bende... View Post
Daha öncesinde kilit ekranında now bar gözüküyordu hatta işte iyi akşamlar geç oldu gibisinden de gözüküyordu fakat güncellemeden sonra kalktı bende... View Post
Bunu nasıl eski haline getiririm yeni hali berbat olmuş bence. View Post
Herkes Quick Paneli paylaşsın bakalım View Post
iyi geceler herkese. s24fe kullanicisiyim airdrop ozelligi fe modeli oldugu icin bizden kıstıkları bir ozellik mi eger oyleyse cok sacma alt tarafi... View Post
Ses düzeyini detaylı ayarlayamıyoruz artık sanırsam elimle en alta çekiyodum çok sessiz olması için geceleri artık değişmiyor ses sadece tuşlarla... View Post
Güncelledim ve şuan tam anlamıyls rezalet yeni pil ikonu çok kötü olmuş animasyonlar absürt duruyor uygulama ikonlarındaki 3d görsel **bleep**... View Post
Arkadaşlar Güncelleme Üzerinden Yaklaşık 12 saat geçti Ve Şu an Cihazımda Kasma Donma Isınma Gibi Sorunlar 0 Mükemmel Animasyonlar Ve Özellikler... View Post
Telefon dilini İngilizce yaparak Samsung Pass'e giriş yapabilirsiniz. Türkçe ile bağlantı problemi yaşamakta. View Post
Yeni gamebooster arayuzunu sevdim pretransform isime yarar gibi Telefon s24+ 120fps aliyorum(lobide 60) isinmasini azaltmak icin dengeli acip... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1202 | |
| 608 | |
| 601 | |
| 480 | |
| 469 |
| User | Count |
|---|---|
| 30 | |
| 23 | |
| 12 | |