Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
S23 ultraya u7 server geldi mi? View Post
Hocalarım telefonun ekranı 1 gün 20 saat kapalı kalmış 5 saat 45dk ekran süresi almışım ben bunu kapalı kaldığı zamanlarda da kullansaydım 7 saati... View Post
120hz konum vs. Açık Ekran süresi benim için iyi zaten bu aralar pek kullanamadım neredeyse iki gün ekran kapalı kalmış sizce değerler nasıl View Post
Good lock wonderland modülünü kullanarak iPhone daki gibi sağa sola çevirince duvar kağıdının hareket etmesini istiyorum ama olmuyor çalışmıyor... View Post
On yılı aşkın süredir Samsung kullanıyorum; hâlâ şu klavyeyi adam akıllı geliştiremediler. View Post
Galaxy tab s10 plus cihazım en son dün akşam sorunsuz çalışıyordu. Bugün şarjı bitti ve taktığımda aniden titremeye başladı ve şarjdan çıkarmamı... View Post
S24 Fe Koruyucu Ekranı Ortalama ne kadar bilen varmi beyler para yokta kırıldı degistircem 200 tl param var shshs kartta da 45 tl var View Post
S25 ultra sim 2 aktif edemiyorum View Post
son güncelemeden sonra video cekince takilmalar başladı sizdede öyle mi sahibin.com üzerinde satıp parayi faize yatırıp a36 mı almalıyım yapay zeka... View Post
Elimde ekranı olmayan çalışan samsung S8 var geliştirici seçenekleri kapalı olduğundan usb hata ayıklamasıda kapalı bilgisayara bağlıyorum telefon... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1901 | |
| 1478 | |
| 557 | |
| 537 | |
| 534 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 16 | |
| 11 | |