Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Hızlı sarjla View Post
Selam arkadaşlar iyi günler herkese,S 24 Ultra telefonumla video izlerken instagramda aşağıdaki gibi bir durum oluştu netlik yok videoda ekran... View Post
Arkadaşlar kasım indirimlerinde amazon s25 fe yi 33.849 TL ye satıyor sizce alınır mı yorumlarınız nelerdir ? View Post
Galaxy A17 5G için Kasım 2025 güncellemesi yayında Samsung, Galaxy A17 5G modelleri için Kasım 2025 güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme şu anda... View Post
Herkese merhaba s23 ultra cihazım var 25w ile şarj ettim ama cihazım ve adaptör biraz ısındı. Şarj aleti ve kablo orijinal Samsung 45w ile şarj etsem... View Post
Tam 1 Yıldır Her Gün 3 Saat Kullanıyorum Kullaklıkları, Ayda Bir Sarjlıyorum. Su-Yağmur Umrunda Değil, Müzik dinlemek için Basslar Mükemmel, Konuşma... View Post
Eşime hediye olarak s25 ultra almayı planlıyorum. Kasım indirimlerinde en iyi fırsat nerede var? View Post
Hangi rengi seçeyim sizce ikiside aynı işlevi görüyor; View Post
Yükledim valla arkadaşlar artik pil nasil gidecek bakalım View Post
S-pen üzerindeki düğme ne işe yarıyor View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1575 | |
| 937 | |
| 714 | |
| 618 | |
| 554 |
| User | Count |
|---|---|