Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
İlk defa görüyorum paylaşmak istedim. Normal bir fotoğrafta detaylar kısmına tıkladığımda bu seçeneği gördüm This video is currently being... View Post
İyi akşamlar : ● Bunlardan hangisi cihazın gerçek ısısını gösteriyor kafam karıştı 1: 2: View Post
En üst solda gri nokta var merak ettim ne olduğunu bilen varmı View Post
S21 fe sahipleri son güncellemelerimizi yaptık heralde ui8 gelmeyecek diye söylenti var. View Post
Telefondan bir soguyorum bir Ağzımı sulandıeıyor abi bu kameranın güzellik şakamı be instagramda like şelalesine tutuldum herkes kamera soruyor View Post
S24 ultra ile s25 arasında kaldım s22 den geçicem telefknum problemli diye drğiştiriyorum kalem merakım yok samsumg ekosistemim var mobil oyun çok... View Post
Sebebi ne acaba yüzde 5 e gelince cok hızlı düşüyor View Post
Yenileme hizini nasil degistirebilirim bulamadim hala 😅 View Post
Subject | Likes |
---|---|
29 | |
26 | |
25 | |
24 | |
21 |
User | Likes Count |
---|---|
1551 | |