Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
S25 Ultra telefonumda Instagram'da gezinirken HDR gösteriyor fakat DM'den birine gönderince oradan baktığımda HDR gözükmüyor. Sorunun çözümünü... View Post
Merhabalar, şu anda kullandığım telefon M21 ve su ana kadar beni oldukça iyi idare etti ve memnun kaldım. S24 FE almayı düsünüyorum. Kullananlar... View Post
Eskiden fotoğraf çekerken 64 megapixel tarzı böyle seçim yapabiliyorduk onu bulamadım kalktı mı? Videoda hala var hd 60 fps vs seciliyor ama... View Post
Son güncwllemeden sonra anlamsız bir şekilde şarj su gibi gidiyor önceden akşamı çıkaran telefon öğleni görmüyor View Post
Merhaba👋Pil koruması -temel-uyarlanabilir korumaAktif yaparsanız birkaç gün yapay zeka sizin şarj yapma alışkanlığınızı takip ediyor ve... View Post
chatgpt çok pahalı geliyor. indirimli olarak almanın bir yolu yahut apk olarak yüklemenin bir yolu var mı? View Post
Merhabalar s23 Ultra kullanıyorum.Now brief özelliğini galaxy ai veya farklı bir ayarlar bölümünde bulamadım ve now bara eklemek istiyorum yardımcı... View Post
Merhaba İşCep uygulamasını kısıtlamama ve uyku moduna almama rağmen arka planda çalışarak pili tüketiyor, kullanan arkadaşlarda da böyle bir sorun var... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1570 | |
| 936 | |
| 718 | |
| 701 | |
| 609 |
| User | Count |
|---|---|
| 26 | |
| 17 | |
| 11 | |