Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Herkese merhaba son günlerde whastapta 3 noktanın hemen yanında dikey bir çizgi çıkıyor. Bazen 3 noktaya o çıkıyor diye tıklayamıyorum.... View Post

Merhabalar   Arkadaşlar s25 ultra kullanmaktayım. Gerekli verileri sildim. Hatta uygulayı bile silip tekrar yükledim. Sorun hala devam etmekte.... View Post

Cihaz 24FE aod ekranında bildirimler sırasında en solda olan icon (iç içe halka) neye ait olabilir? Sadece aod ekranında görünüyor. Cihazi... View Post

Güç tasarrufu+ekran kaydı ONE UI8 le tablet camlandı ama UI7 de daha akıcıydı mikro donmalar yoktu 😕 View Post

NOTE7_fan-video-1776887149065

Red dead redemption oyununu play storeden indirdim apk olmadan her girdiğimde telefon çöküyor ve kendini yeniden başlatıyor bu model bir telefonda da... View Post

S20 fe nfc açıomıyor açma tuşuna basıyorum geri red ediyor tanılama da aktif gözüküyor sorun ne olabilir?       View Post

Telefonum beyaz ışık olan yerlerde aşırı böyle mavi beyaz ton arası çekiyor. Gün ışığı olan yerlerde sarımtırak çekiyor ve daha hoş duruyor. Çok beyaz... View Post