Arkadaşlar, S26 Ultra kullanıp da tiktok vs izlerken aşırı derecede ısınma ve boştayken bile şarj kaybı yaşayan var mı? View Post
Dün okuka giderken şarjım 8 di twittere girdim ve bianda telefon çok fena kasmaya başladı. Daha sonra şarjım 8 iken ekran söndü ve kapandı telefon.... View Post
Arka planda çalışan uygulamaları kapatmak için yukarıya sürüklüyorum önceden ana ekrana dönerken artık Üstteki gibi kalıyor alttaki resime... View Post
arkadaşlar selam benim s22 ultra cihazım var bu cihaz android 17 uı 9 alırmı çünkü samsungun daha yeni 4 yaşında çok eski olmayan 12gb ram snapdragon... View Post
Arkadaşlar Acil Yardımcı olabilirmisiniz. S24 Ultra'dan 26 Ultra'ya Geçiş Yapıcam Değer mi. İkisi de YD Cihaz View Post
Bole now brief ısterım 8.5 var mı View Post
S25 batarya performans nasil View Post
Geçenlerde denizde telefon kuma düştü hafif suyla temas etti 1 2 gün sonra farkettim arka cam kısmında yandan 0.5x3 cm kadar maks su girmiş hafifte... View Post
S24 ultra ile ilgili sorunlarımı belirttim. Benim de irtibat kurulmadı. Moterator çözüldü yazmış. Cevap hakkım elimden alındı neden? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 495 | |
| 471 | |
| 454 | |
| 446 | |
| 377 |