Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Ben Kendim Karşılaştırma Hiç Yapmadım Ama Videolar İzledim Sanki S24ultra resim konusunda iyi gibi gördüm birgün 2.el ile karşılaştıracam hangisi... View Post
En üstteki simge nedir bilen var mı arkadaşlar ve nereden kapatılır? View Post
Bugün Omix marka bir telefon kullandım. Daha doğrusu telefon dedemin ama ben de merak ettiğim için bayağı karıştırdım. Telefon kutudan Android 15 ile... View Post
Bu ekran açık kalma süresi normal mi ? Cidden çok sıkıldım bu durumdan. Denediğim yöntemler 1. Cihazı sıfırladım 2. Tüm güncellemeleri yaptım.... View Post
Tiktoğu biraz fazla kaçırmışım galiba View Post
Merhabalar telefonum s25 ben telefonumda pubg a girince (hdr 60 fps e alinca)fpsde düşmeler çok oluyor 45-59 arası fln oluyor ekranı kipratmadigimda... View Post
Watxh 6 Classic için UI8 gelmiyor. S24 Ultra için hiçbir kararlılık güncellemesi gelmedi. Bununla ilgili uluslararası basın veya sosyal medyadan bilgi... View Post
Dostlar sağ olsun;) View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1536 | |
| 1518 | |
| 565 | |
| 542 | |
| 537 |
| User | Count |
|---|---|
| 19 | |
| 12 | |