Calıntı dıyebılırsınız samsung getırse ama bence gelmeli kılıt ekranı cok **bleep** geliyor ozellestırmede ve now bar anımasyonu evt animasyon var... View Post
Calıntı dıyebılırsınız samsung getırse ama bence gelmeli kılıt ekranı cok **bleep** geliyor ozellestırmede ve now bar anımasyonu evt animasyon var... View Post
Rahatsiz etme modu acik olmasina ragmen bazi uygulamalarda bildirim sayisi gorunuyor logonun ustunde nasil duzeltebilirim View Post
One uı vs orıgınos View Post
Sarjda oynuyodum 100 oldu sonra 99 oldu 100 olsun dıye bıraktım boyle uyarı cıktı genelde ısınınca falan sarjda iken sarjım azalıyor artmıyor View Post
Oneui 8.5 güncellemesinden sonra telefonla daha oyunda 2 dk geçirmeden ana menüde bilr cihazım çok ısınıyor View Post
USB 3 ve 5A üstü hem şarj hem veri aktarımı için tavsiye edebileceğiniz veya kullandığınız kablolar var mı View Post
Geçen gelen 5 Mayıs 2026 güvenlik güncellemesi ardından S21 FE cihazımda bootloop sorunu başladı. Şarjı bittikten sonra açılırken oluyor. Başka... View Post
Telefonu gecen sene tam bu zamanlarda aldım , cok ısınıyor telefonu dokunamıyorum 45° gösteriyor ne yapmalıyım , Elim yandı Yardım edin acill View Post
S25+ kullanıcısıyım, One UI 8.5 güncellemesini yapalı neredeyse 1 hafta oluyor. Güncellemeyi yaptığımda çok ısınmasından, ekran kapalıyken çok... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1315 | |
| 1128 | |
| 1008 | |
| 755 | |
| 678 |
| User | Count |
|---|---|
| 40 | |
| 32 | |
| 20 | |