One ui 6 ile s23 deki ısınma problemi çözülür mü acaba, beta kullananların telefonlarında ki ısınma durumu nedir? View Post
One ui 6 ile s23 deki ısınma problemi çözülür mü acaba, beta kullananların telefonlarında ki ısınma durumu nedir? View Post
Merhaba, bugün Eylül güvenlik yaması güncellemesini yaptıktan sonra telefonun çok fazla ısındığını farkettim. Güncellemeden önce böyle bir durum... View Post
1 yılda çöp olan batarya 🤣 full 60 hz 1 yıl boyunca rezillik tek kelimeyle 1 2 yıla yeni telefon alcak duruma gelcem herhalde View Post
Arkadaşlar merhaba. Vodafone kullanıyorum fakat 4.5G olmasına rağmen ara ara şebeke gidiyor. Son 2 haftadır da çok **bleep** olmaya başladı bu durum,... View Post
Android 14 ve one uı 6 ne zaman gelir sizce? View Post
Merhaba arkadaşlar Samsung galaxy A73 den S23 ultra geçiş yaptım artık Bi hayırlı olsun dersiniz 😊 View Post
🟥#SONDAKİKA : S20 FE bugünde Andoid 14 almadı 😁 View Post
2 yıldır galaxy s20 fe kullanıyorum ve bu aralar şarja takınca ilk bakınca 1-2 saate dolar diyor biraz sonra gelip bakınca 23 saat falan sonra dolar... View Post
Merhabalar,s22 için yayınlanan Eylül güncellemesini yapan arkadaşlar batarya,performans,ısınma vb. durumlar ne alemde bilgilendirebilir misiniz? View Post
User | Count |
---|---|
40 | |
24 | |
24 | |
23 | |
21 |