Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
S24fe baya iyi çekiyor View Post
Bu pil yüzdesi %99 a ne zaman düşerse normal kabul edilir?Yani bu döngünün belli bir sayısı var mı iyi mi şu anda? View Post
Nasıl sizce arkadaşlar? View Post
Sabah 7.00 da 100 şarjla güne başladım enerji tasarruf modunda kullandım kullandığım süre boyunca veri ve Bluetooth hep açıktı. Ben hiç memnun değilim... View Post
Tab s9 kapalı kutu 16500 tye alınır mı 6 ayda taksit yapıyorlar. View Post
Arkadaşlar klavyede yazarken titreşim açık titreşim yoğunluğu da son ayarda fakat titriyor ama dışarıya ses verecek kadar bi titreme sesi gelmiyor,... View Post
3 mayısta başladım kullanmaya nasıl View Post
Hiçbir kural ihlali yapmadım ancak whatsapp hesabım durduk yere bi anda engellendi. Whatsapp'a giriş yapamıyorum. Forumların bir çoğunda aynı... View Post
25wat orjinal sarj aleti View Post
Haksız yere kapanan WhatsApp hesaplarından, saçma sapan güncellemelerden sonra Apple'a dönmemizi mi istiyorsunuz sayın Samsung yöneticileri? Kural... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1542 | |
| 1164 | |
| 918 | |
| 680 | |
| 572 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 12 | |
| 9 | |