Gece bi konu actim ve s20 serisinin 3 ayda bir güvenlik guncellemesi aldigini soylediniz Android guncellemesi biten telefonlar 3 ayda bir guvenlik... View Post
Gece bi konu actim ve s20 serisinin 3 ayda bir güvenlik guncellemesi aldigini soylediniz Android guncellemesi biten telefonlar 3 ayda bir guvenlik... View Post
Merhaba bazı arkadaşların paylaşımlarını görüyorum 10 saat 9 saat ekran süreleri var, bende s23 256 GB modelini kullanıyorum, 4 saat 4.5 saat gibi... View Post
Merhaba Arkadaşlar, s21 Eylül güncellemesi geldi, hayırlı olsun. View Post
Cihazı aktif bir şekilde kullandim 120 hz ayarindaydi WiFi boluetut ve mobil veri acıktı hep oyun oynamadim sadece. View Post
Telefonlarinizin 3 yıllık güncelleme zamani bitti ve son 1 yıl güvenlik güncellemesi alıyorsunuz. Bu güvenlik güncellemeleri 3 ayda bir mi geliyor... View Post
Pil suresi iyi mi ? View Post
Arkadaşlar yardım edin lütfen cihazı mayıs ayında aldım zamanla düzelir dediler düzelmedi cihazın Ekran açık pil süresi ortalama 4 saat 120 hz ekran... View Post
3 gün önce S20 FE 128/6 Snapdragon olan modeli satın aldım, Bu sabahtan itibaren olmak üzere her iki "2" dakikada bir kilit ekranında donma ve... View Post
1.5 yıldır s20 fe kullanıyorum genelde youtube ve discord gibi uygulamalar kullanıyorum hiç oyun oynamıyorum yaklaşık 60 gb boş alanı var ve benimki... View Post
Samsung Shop sitesine "S23 FE Special Edition" eklendi. Cihazın piyasaya çıkış tarihi yakın olabilir. View Post