Video izlerken drop giriyor sürekli izleyemiyorum kasıyor instagram hikaye reels galeri snapchatten video izlerken sürekli drop giriyor sizce sorun... View Post
Video izlerken drop giriyor sürekli izleyemiyorum kasıyor instagram hikaye reels galeri snapchatten video izlerken sürekli drop giriyor sizce sorun... View Post
Telefonu temmuz ayında almıştım ama yuvasında sıkıntı var sanırım sarj olmuyor. Ayrıca hiç telefon şarjdayken oynamam neden böyle olmuş olabilir . View Post
S22 hafıza Ram plus seçimi en uygun ne olmalı. Normalde 4 GB. 6-8 yükseltirsek sıkıntı olur mu View Post
Merhabalar ürünü 1 aralıktan beri kullanıyorum şarjı çok çabuk bitiyor gibime geliyor formlardan baktım ultra HD ekran kullanma, ışığını çok kıs,60 hz... View Post
Dağıtımlara devam ediliyor ama ülkemiz konusunda yorumsuz... 😉 Twitter'da da takip edebilirsiniz... View Post
ARKADAŞLAR TELEFONUMU SALLAYINCA TIKIRTI SESİ GELİYOR NORMAL Mİ ? Evet normal. Ois destekli kameradan geliyor OIS,(OPTİK GÖRÜNTÜ... View Post
Not: Android 14 ONE UI 6 kullanıyorum. View Post
Arkadaşlar iyi akşamlar s23tlefonumda bugün bir dönüştürücü aldım araçtan müzik dinlemek için (Araçta bulunan dönüştürücü görmüyordu calışmasına... View Post
Resim tarihleride aktarılıyormj? View Post
Uyarı yok Ben gidiyorum yolumdayım Bakacaz 😀😀😀 View Post
User | Likes Count |
---|---|
456 | |
439 | |
270 | |
204 | |
186 |
User | Count |
---|---|
49 | |