cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:

...

Posted by      in  Galaxy S

Samsung çift aralıklı diyaframı seve seve geri getirecen gibime geliyor yoksa başka türlü çözüm bulamayacaksın.. View Post

arkadaşlar bu güncelleme ne zaman gelecek acaba? Umarım kamera güncellemesi gelir de içim rahatlar ya kamera resmen bulanık çekiyor olması gereken... View Post

Pilinizin ömrünü uzatmak için maksimum şarjı %85 seviyesinde sinirlayin .diye bir işaret var ne işe yarıyor. Telefonumu % kaçtan kaça şarj etmeliyim... View Post

Expert raw ile astroloto modunda havayı çekerken tam bittiğinde kapanıyor neden acaba yardımcı olursanız sevinirim        View Post

S20fe halen tekno marketlerde sarılan bir cihaz. Bir tane ve son olarak büyük bir güncelleme alması gerekirdi  View Post

Merhaba yedek telefon olarak kullandığım Xioami Note 12 Pro da kamera da yerleşik Vlog camera vardı ve gerçekten çok iyi iş çıkartıyordu acaba S23... View Post

Mayıs güncellemesinden sonra biraz olsun düzeldi. Uzuuun zamandır bu saatleri bile göremiyordum. 120 HZ     View Post

Merhabalar öncelikle arkadaşlar telefonumu 2.kez batarya değiştiriyorum yani bundan önceki bataryası deji idi 1,5 sene kullandım ve bu uygulama... View Post