Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Sıfır garantili ve faturalı olarak aldım 800tl İki marka arasında kalmıştım samsungu tercih ettim View Post
Pili korumak için 20 nin altına düşmeden sarj ediyorum max 80 e kadar ama ekran süresi 5 saat falan 100 deyken 11 saat gidiyodu View Post
Merhaba, Geçtiğimiz hafta S24 Ultra dan S25 Ultraya geçiş yaptım. Hayatımda fazla bir şey değişmedi fakat en garip olay şu ki sarj olma hızları... View Post
Arabayla gezerken random bi köye denk geldim ve gün batımında fotoğraf denemesi yapayım dedim .d 0.6x (optik zoom) 3x (optik... View Post
Arkadaşlar cümleten iyi akşamlar. Şuan s24 ultra kullanıyorum. Telefon iyi fakat artık parmaklarım kaldırmıyor. Hem sekil hem ağırlık bakimindan... View Post
S10 şeffaf kapak denemesi ve UI7 custom rom Nasıl olmuş sizce View Post
s25 kullanıyorum s26 çıkınca değişyirmeyi düşünüyorum samsung takas yapıyor mu? View Post
s21fe kullaniyorum s24+ile s25+arasinda kaldim birde s24+ta pil dödöngüsü pil sağlığı gosteriyor mu View Post
Çok yüksek beklemiyordum ama 4900mAh göre idare eder 120hz konum vs. Açık bayağı pubg oynadım o biraz fazla harcadı ama ben memnunum View Post
Al life uyfulmaısmda güncelleme yapamıyorum nasılı yaparım View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1520 | |
| 1467 | |
| 551 | |
| 518 | |
| 476 |
| User | Count |
|---|---|
| 17 | |
| 11 | |