Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Note 20 ultra kullanıyorum. Artık şarjı iyi gitmiyor ve eskidi. iPhone kullanmak istiyorum ama s24 ultra da aklımı çeliyor. 15 pro 14 promax ve s24... View Post
Arkadaşlar merhaba Instagram dm de cümle kelime düzeltmiyor normal yerlerde düzeltme yapiyor nasıl düzeltebilirim View Post
Galaxy S25'in kamerası uzun vadede üzer mi sizce? Portre ve manzara fotoğrafları için özellikle. Zoom önemli değil. View Post
S22Ultra 12/256 ui8 an16 da işcep arka planda aşırı guc tuketiyor. Neden olabilir ? En az 1haftadır böyleymiş azaltmak icin ne yapabiliriz ? Olmazsa... View Post
Güvenli klasörü yıllardır kullanıyorum ama ilk kez başıma böyle bir şey geliyor. Yıllardır sakladığım resimlerim videolarım hepsi silinmiş geri... View Post
Herkese iyi akşamlar. Garanti kapsamında batarya ücretsiz değişiyor mu? View Post
Bügünkü Günüm🔋%65 lie Başladım. 🔋 İyi Akşamlar Arkadaşlar,Şarjın daha verimli olması ve telefonun daha akıcı çalışması için şu... View Post
Dostlar Şuanda A34 5G 8/256 Modelini Kullanıyorum Ancak Şu Sıralar Samsung S21 FE 2. Nesil 8/128 Modeline Geçmeyi Düşünüyorum Sizce Geçmelimiyim Veya... View Post
Arkadaslar yeni telefona gecmeyu dusunuyirum su anda kullandigim telefon samsung a51 benin aklımda samsung s23 s23+ s24 s24+ yada düz... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1537 | |
| 1536 | |
| 576 | |
| 571 | |
| 558 |
| User | Count |
|---|---|
| 20 | |
| 12 | |
| 9 | |