Arkadaşlar iyi hafta sonları sizce pil ikonu hangisi daha hoş duruyor tabi kullanıcı olarak değişir bu durum da yorumlara bekliyorum View Post
One ui 8.5 geldiğinde ısınma sorunuyla bataryanın hızlı bitmesi gidecek mi arkadaşlar View Post
S23 ultra kullanıyorum telefonum eskisi gibi hızlı şarj olmuyor 45w orijinal şarj aletim olmasına rağmen. View Post
Yurtdışı S24Ultra aldim ve sim1deki ilk 4 ayı doldurdum sim2ye geçmek istedim ama olmadi suan hala telefonum kapali esim yüklemeyi falanda denedim ama... View Post
Telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor sanki dakikada 2% azalıyor öneri alabilirmiyim diyer kişilere de yardımcı olurabilirsiz View Post
Son güncellemeden sonra video izlerken veya canlı yayin telefon baya ısınmaya başladı sebebi güncelleme galiba daha once bu kadar isinmiyordu umarım... View Post
Galaxy S23 Galaxy S23+ Galaxy S23 Ultra Galaxy Z Fold 5 Galaxy Z Flip 5 Galaxy Tab S9 Galaxy Tab S9+ Galaxy Tab S9 Ultra Galaxy A15 Galaxy... View Post
S25fe kulanıyorum kullandım hat Türktelekom 5G servisi ni aktif edemediler daha 15 gün oldu cihazla hat uyumlanmıyor diyor aynı sorunu yaşayan varmı View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 539 | |
| 444 | |
| 358 | |
| 356 | |
| 328 |