cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post

S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post

Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post

Telefonu yeni aldım ve hiç elimi sürmedim halde pil değeri %2 düştü. Chatgptye sordum o da bana telefonun kendi tam senkron edebilmesi 2-3 gün sürer... View Post

Samsung'la ilgili bir problemim var bir müşteri temsilcisi atıyorlar iki gündür müşteri temsilcisine ulaşmaya çalışıyorum böyle bir saçmalık yok... View Post

Gördüğüm haberlere göre s24e bile en erken mayıs ayı diyorlar. Zaten çok ama çok gecikti s24 serisi bile mayısta alacaksa s23 s22 heraldeki direk one... View Post

Rehber de dahil olmak üzere uygulamalarda aşağı yukarı kaydırma hareketi yaptığımda takılarak ve tekleyerek ilerliyor bazen yapmıyor ama genellikle az... View Post

Selamlar S21 5G kullanıyorum aylık güncelleme gelmeyecek deniyordu. En son One UI 7 güncellemesinden sonra mı aylık güncelleme desteği kesilecek yoksa... View Post

Kameraya AI Filtresi Eklendi     • Samsung Log in Kamerası (S24 Ultra) eklendi     Kilit ekranı ve AOD'nin UL hatası düzeltildi     • Hızlı panel... View Post