Telefon parçalandı, yeni telefonum Apple. Samsung clouda güvenip telefonu 2 ay önce yedeklemiştim, bugün bir veri lazım oldu. Cloud web üzerinden... View Post
where winds meet adlı oyunda 1 saatten uzun süre oynayınca bir anda telefon aşırı ısınıyor ve oyun kasıyor, hemen oyundan çıkıyorum ve yarım saat... View Post
Merhaba s25 Ultra telefonum için güzel bir duvar kağıdı ve aynı zamanda güzel bir ana sayfa düzeni uygulamalar ekranı düzeni istiyorum fakat kafamda... View Post
ram kullanımı hep fazlamıydı s serilerinde yoksa one ui 8 ilemi böyle oldu View Post
Marabalar. Siz bunu nasıl kullanıyorsunuz. Kaç GB ramde kullansak daha iyi View Post
Arkadaşlar merhaba, Samsung browser da ana sayfaya arkaplan resmi ekleyebiliyorduk. Biraz araştırdım ama bulamadım. Pls help View Post
Merhaba. Now bar dinamik ada üstte görünmüyor. Mesela googledan takip ettiğim takımların maçları önceden now barda görünüyordu. Şimdi görünmüyor.... View Post
Telefonumun kamerasını açtığımda bu nokta çıkıyor anlamadım bu ne bana yardım eder misiniz? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1539 | |
| 588 | |
| 412 | |
| 396 | |
| 393 |
| User | Count |
|---|---|
| 19 | |
| 10 | |
| 9 | |