Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
%79 ile View Post
arkadaşlar merhaba merak ettigim birkaç şey var samsung s22 kullanıyorum bazen düşünüyorum samsung birakıp honor veya huawei üst segment telefonlarına... View Post
Selam millet, bende de olduğu gibi sanırım çoğu kişide One UI 8 sonrası pil sorunu, ekran süresinin azalması sıkıntısı var. **bleep** ettiniz mi... View Post
Samsung ailesine hoşgeldiniz... View Post
Cihaz ilk çıktığından beri bende one uı 8 den önce 6 saat gidiyordu şimdi 4 saatlere düştü çok oyun oynamıyorum ona rağmen çok gidiyor View Post
1. Sorum s21fe de arayüzde ve özellikle kameraya geçince bayağı bir kasma var çözüm olarak bir çare varmı 2. One uı 8 gelmiş sizce yapiyimmi View Post
Arkadaşlar nasil kapatırız mesela bisey konuşuyoruz kendi kendine açılıp konuştuğumuzu aratıyor hey Google dedimizdeki gibi View Post
Arkadaşlar hani biz Samsung camiası olarak ekran sürelerimizden memnun değiliz ya az önce bir sürü batarya test videoları izledim iPhone 17 bile en... View Post
s24 fe sıfır aldım pil çabuk gidiyor herşeyden kıstım ama yine aynı View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1541 | |
| 1397 | |
| 918 | |
| 573 | |
| 572 |
| User | Count |
|---|---|
| 22 | |
| 12 | |